65 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

Támogatóink:

K


Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Kövess itt is!

 
 
 


 
 

2017 évi túráink

Kedves Túratársak!
Itt tekinthetitek meg programjainkat és csatlakozhattok egy-egy eseményhez. Mindenkit nagy szerettetel várunk!
Ha további információra lenne szükségetek, akkor írjatok a vertesmeteor@gmail.com email címre, érdeklődhettek telefonon: +36 20/220-86-34 vagy keressétek fel az irodánkat, ahol minden csütörtökön 15:00-17:00 között személyesen is beszélgethetünk.

Az elmúlt évi túráinkról készítettünk egy összefoglaló oldalt is, itt a megszokott formában találjátok a havi programokat. Nagy örömmel osztjuk meg túravezetőink beszámolóit is egy-egy jól sikerült túráról. Tervezett autóbuszos kirándulásainkat is itt találjátok!

Túravezetők: Varga János (20-946-9279) illetve Tallárom János (20-9356-217)

Havi túráinkat a fotókra kattintva láthatod

     
     

Túravezetőink nagy lelkesedéssel és nem kis felelősséggel szervezik meg a túrákat. A felkészülés, bejárás, a túra vezetése komoly szakértelmet és sok időt igényel. A túrák során sok-sok fotó készül, amik megörökítik a legszebb pillanatokat. Nagy öröm számunkra, ha ezekből nekünk is eljuttatnak, a Facebook oldalunkon is folyamatosan közzéteszünk. Van amikor nemcsak fotókat, de ilyen szép bemutatókat is kapunk. Élvezzétek és a következő turánkra Ti is csábuljatok el! (a megtekintéshez Power Point szükséges)

Volános Ságvári Körtúra

Természetesen akkor is túráztunk és fotóztunk, amikor még nem volt az egyesületünknek honlapja. Most ezekből láthattok egy csokorra valót

     
     
 


Ha szeretnétek kicsit nosztalgiázni vagy csak kiváncsiak vagytok az elmúlt évre akkor kattintsatok erre a linkre
2016 évi programok