60 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

 
 
 

 
 

Egyesületünk 2020 évi programjai

Rendkívüli hírek/rendkívüli lépések

Értesítjük a Vértes Meteor TSE tagjait, hogy a kialakult rendkívüli helyzet miatt, figyelembe véve a kormány és az önkormányzat ajánlásait, a március 27-re tervezett közgyűlés előreláthatólag április végén kerül megtartásra.

Pontos időpont később.

Egyéb információk:

·         A csütörtöki fogadó órák április 16-ig szünetelnek.

·         A március 28-ra meghirdetett Ganna – Döbrönte autóbuszos kirándulás elmarad!

·         A meghirdetett túrákkal kapcsolatban kérünk mindenkit, hogy indulás előtt egyeztessenek a túravezetővel, ugyanis a jelen pillanatban biztos információt csak akkor tudnak adni.

·         Az elmaradt túrákra történő befizetéseket  bizonylat ellenében fogadó órán visszafizetjük.

·         A harkányi fürdőtúra  (április 14-23) jelenleg bizonytalan,  az előleget megpróbáljuk visszafizettetni ha ez nem járható, megpróbáljuk  más időpontra áttenni.

·         Május 1-i  Vérteskozma 10-20-30 Teljesítmény túra bizonytalan. Később tájékoztatunk mindenkit.

·         A Vérteskozmai turistaházban szálló vendéget  május 3-ig nem fogadunk. Az udvari rendezvényekre  családoknak, csoportoknak  saját felelősségre rendelkezésre állunk.

 

Túravezetőink végig dolgozták az ünnepek előtti időszakot és összerakták a januári túra programjainkat. Így Nektek is lesz időtök felkészülni és szabaddá tenni magatokat az izgalmas kirándulásokra, nagyszerű túrákra. Gyere velünk! De bekapcsolódhatsz bármelyik jelvényszerző túramozgalomba is!

Még néhány fontos info a kedvezmény kártyáról. A  Természetjáró Kedvezménykártya ára 1 500,- Ft/db Csak MTSZ tagoknak és elsősorban túravezetőknek ajánljuk! Ha a rendeléseket csütörtökig (2020.02.13-ig) személyesen a fogadóórán, vagy e-mailben (vertesmeteor@gmail.com ) leadjátok, akkor központilag intézzük.

Kérjük tagjainkat és szimpatizásainkat, hogy támogassák Egyesületünket a SZJA 1 %-nak részünkre történő felajánlásával. Kérjék meg erre családtagjaikat, barátaikat is. Ezzel jelentős mértékben segítenék működésünket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy kirándulásainkat még kedvezőbb áron tudjuk megszervezni.
Adószámunk: 19820909-1-07 Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület

Többen kértétek, hogy tegyük közre éves programtervezetünket is. Még kiegészülhet, de addig is lehet készülödni. Kattintsatok a képre!

Ezen az oldalon találjátok 2020 évre tervezett havi túráinkat, amikhez bárki csatlakozhat. Ide rakjuk fel a túrákról készült beszámolókat és itt osztjuk meg autóbuszos programjainkat is. A részletekért kattintsatok a fotókra.

Gyertek vissza gyakran, mert lelkes társainknak köszönhetően szinte naponta frissül :)

Havi túráinkról a képekre kattintva tájékozódhatsz.

Előzetes autóbuszos túráinkról (már lehet jelentkezni!)

   

Túravezetőink nagy lelkesedéssel és nem kis felelősséggel szervezik meg a túrákat. A felkészülés, bejárás, a túra vezetése komoly szakértelmet és sok időt igényel. A túrák során sok-sok fotó készül, amik megörökítik a legszebb pillanatokat. Nagy öröm számunkra, ha ezekből nekünk is eljuttatnak, amiket a Friss hirek között és a Facebook oldalunkon is folyamatosan közzéteszünk. Van amikor nemcsak fotókat, de ilyen szép bemutatókat is kapunk. Élvezzétek és a következő turánkra Ti is csábuljatok el! (a megtekintéshez Power Point szükséges)

Ha szeretnétek kicsit nosztalgiázni vagy csak kiváncsiak vagytok az elmúlt évekre akkor kattintsatok ezekre a linkekre:
2016 évi programok
2017 évi programok
2018 évi programok
2019 évi programok