60 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

 
 
 

 
 

Egyesületünk 2020 évi programjai

Túravezetőink végig dolgozták az ünnepek előtti időszakot és összerakták a januári túra programjainkat. Így Nektek is lesz időtök felkészülni és szabaddá tenni magatokat az izgalmas kirándulásokra, nagyszerű túrákra. Gyere velünk! De bekapcsolódhatsz bármelyik jelvényszerző túramozgalomba is!

Még néhány fontos info a kedvezmény kártyáról. A  Természetjáró Kedvezménykártya ára 1 500,- Ft/db Csak MTSZ tagoknak és elsősorban túravezetőknek ajánljuk! Ha a rendeléseket csütörtökig (2020.02.13-ig) személyesen a fogadóórán, vagy e-mailben (vertesmeteor@gmail.com ) leadjátok, akkor központilag intézzük.

Kérjük tagjainkat és szimpatizásainkat, hogy támogassák Egyesületünket a SZJA 1 %-nak részünkre történő felajánlásával. Kérjék meg erre családtagjaikat, barátaikat is. Ezzel jelentős mértékben segítenék működésünket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy kirándulásainkat még kedvezőbb áron tudjuk megszervezni.
Adószámunk: 19820909-1-07 Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület

Többen kértétek, hogy tegyük közre éves programtervezetünket is. Még kiegészülhet, de addig is lehet készülödni. Kattintsatok a képre!

Ezen az oldalon találjátok 2020 évre tervezett havi túráinkat, amikhez bárki csatlakozhat. Ide rakjuk fel a túrákról készült beszámolókat és itt osztjuk meg autóbuszos programjainkat is. A részletekért kattintsatok a fotókra.

Gyertek vissza gyakran, mert lelkes társainknak köszönhetően szinte naponta frissül :)

 

Havi túráinkról a képekre kattintva tájékozódhatsz.

 

Túravezetőink nagy lelkesedéssel és nem kis felelősséggel szervezik meg a túrákat. A felkészülés, bejárás, a túra vezetése komoly szakértelmet és sok időt igényel. A túrák során sok-sok fotó készül, amik megörökítik a legszebb pillanatokat. Nagy öröm számunkra, ha ezekből nekünk is eljuttatnak, amiket a Friss hirek között és a Facebook oldalunkon is folyamatosan közzéteszünk. Van amikor nemcsak fotókat, de ilyen szép bemutatókat is kapunk. Élvezzétek és a következő turánkra Ti is csábuljatok el! (a megtekintéshez Power Point szükséges)

Körtúra Sásákáról 2.rész
   
   

Ha szeretnétek kicsit nosztalgiázni vagy csak kiváncsiak vagytok az elmúlt évekre akkor kattintsatok ezekre a linkekre:
2016 évi programok
2017 évi programok
2018 évi programok
2019 évi programok