65 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

Támogatóink:

K


Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Kövess itt is!

 
 
 


 
 

Egyesületünk 2018 évi programjai

 

Túravezetőink végig dolgozták az ünnepek előtti időszakot és összerakták a januári túra programjainkat. Így Nektek is lesz időtök felkészülni és szabaddá tenni magatokat az izgalmas kirándulásokra, nagyszerű túrákra. Gyere velünk!

De bekapcsolódhatsz bármelyik jelvényszerző túramozgalomba is!

Látogatás a Magyar Földtani Intézetben 2018. március 28-án! és ime elkészültek a remek fotók is!

Itt már tudsz jelentkezni a VÉRTESKOZMA 10/20/30 teljesítménytúrára!

Ha további infót szeretnél itt a térkép és a részletes leírás is. Itt pedig minden együtt, ne feledd folyamatosan frissül!

Töltsd ki és küldd el! Hívd meg a barátaidat is.

Kérjük tagjainkat és szimpatizásainkat, hogy támogassák Egyesületünket a SZJA 1 %-nak részünkre történő felajánlásával. Kérjék meg erre családtagjaikat, barátaikat is. Ezzel jelentős mértékben segítenék működésünket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy kirándulásainkat még kedvezőbb áron tudjuk megszervezni.
Adószámunk: 19820909-1-07 Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület

Ezen az oldalon találjátok 2018 évre tervezett havi túráinkat, amikhez bárki csatlakozhat. Ide rakjuk fel a túrákról készült beszámolókat és itt osztjuk meg autóbuszos programjainkat is. Itt vannak legközelebbi autóbuszos programjaink. A részletekért kattintsatok a fotókra:

Szepesség, 2018. május 11-13. (autóbuszos kirándulás)


Kastélyok, várak Dél-Csehországban 2018. júl. 25-28.(autóbuszos kirándulás)

Gyertek vissza gyakran, mert lelkes társainknak köszönhetően szinte naponta frissül :)

Ha szeretnétek kicsit nosztalgiázni vagy csak kiváncsiak vagytok az elmúlt két évre akkor kattintsatok ezekre a linkekre
2016 évi programok
2017 évi programok

Havi túráinkról a képekre kattintva tájékozódhatsz.

Túravezetőink nagy lelkesedéssel és nem kis felelősséggel szervezik meg a túrákat. A felkészülés, bejárás, a túra vezetése komoly szakértelmet és sok időt igényel. A túrák során sok-sok fotó készül, amik megörökítik a legszebb pillanatokat. Nagy öröm számunkra, ha ezekből nekünk is eljuttatnak, amiket a Friss hirek között és a Facebook oldalunkon is folyamatosan közzéteszünk. Van amikor nemcsak fotókat, de ilyen szép bemutatókat is kapunk. Élvezzétek és a következő turánkra Ti is csábuljatok el! (a megtekintéshez Power Point szükséges)

       
       

Ha szeretnétek kicsit nosztalgiázni vagy csak kiváncsiak vagytok az elmúlt 2 évre akkor kattintsatok ezekre a linkekre
2016 évi programok
2017 évi programok