60 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

 
 
 

 
 

Indulj el egy úton...

Egyesületünk 2017 évi programjai

Kedves Túratársak!
Itt tekinthetitek meg programjainkat és csatlakozhattok egy-egy eseményhez. Mindenkit nagy szerettetel várunk!
Ha további információra lenne szükségetek, akkor írjatok a vertesmeteor@gmail.com email címre, érdeklődhettek telefonon: +36 20/220-86-34 vagy keressétek fel az irodánkat, ahol minden csütörtökön 16:00-17:00 között személyesen is beszélgethetünk (Szfvár, Ady E.u. 13. I.em.).

Az elmúlt évi túráinkról készítettünk egy összefoglaló oldalt is, itt a megszokott formában találjátok a havi programokat. Nagy örömmel osztjuk meg túravezetőink beszámolóit is egy-egy jól sikerült túráról. Tervezett autóbuszos kirándulásainkat is itt találjátok!

Túravezetők: Varga János (20-946-9279) illetve Tallárom János (20-9356-217)

 

Havi túráinkat a fotókra kattintva láthatod

     
     

Túravezetőink nagy lelkesedéssel és nem kis felelősséggel szervezik meg a túrákat. A felkészülés, bejárás, a túra vezetése komoly szakértelmet és sok időt igényel. A túrák során sok-sok fotó készül, amik megörökítik a legszebb pillanatokat. Nagy öröm számunkra, ha ezekből nekünk is eljuttatnak, amiket a Friss hirek között és a Facebook oldalunkon is folyamatosan közzéteszünk. Van amikor nemcsak fotókat, de ilyen szép bemutatókat is kapunk. Élvezzétek és a következő turánkra Ti is csábuljatok el! (a megtekintéshez Power Point szükséges)

 
 

 

Természetesen akkor is túráztunk és fotóztunk, amikor még nem volt az egyesületünknek honlapja. Most ezekből láthattok egy csokorra valót