60 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

<
 
 
 


 
 

Kerülj beljebb!

"A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbensőbb szükséglete ..."
Tatiosz

Németh Gyuláról, egyesületünk alapító tagjáról és örökös tiszteletbeli elnökéről elnevezett turistaházunk, 1969-től szolgálja azon kirándulók igényeit, akiknek fontos a gyönyörű természeti környezet, de ott létüket szeretnék komfortosan és kényelmesen eltölteni.

A ház Vérteskozmán természetvédelmi területen fekszik, turaútvonalak keresztezéseiben. A gyönyörű üdülőfaluban Községvédő Egyesület működik, a jelenlegi egységes és harmonikus falukép megőrzése érdekében.

Ideális kiindulópontja a Vértes-hegység legszebb ösvényeinek bejárásához, de a Gerecse vagy a Bakony tura útjai is elérhető távolságra vannak. Könnyen megközelíthető innen Várgesztes, Gánt, Csókakő, Majk és még sorolhatnánk a jobbnál-jobb célpontokat.

A Németh Gyula turistaház 10 főnek nyújt kényelmes elhelyezést. A két különbejáratú szoba és a két független fürdőszoba lehetővé teszi, hogy akár két kisebb társaság is igénybeveheti egyszerre a szállást. Az udvaron saját sátrak felállítására is van lehetőség. Az udvarról közelíthető meg a harmadik akadálymentesített fürdőszoba elsősorban a sátorral érkező vendégeink számára. A konyha minden felszerelést tartalmaz, így nem okoz gondot az önellátó étkezés elkészítése. A turisták mellett, szívesen fogadunk családokat, baráti társaságokat is. Arra is lehetőség van, hogy csak egy pár órás rendezvényre, eseményre veszitek igénybe a házat, ott alvás nélkül. Gondolj bele mennyivel autentikusabb lenne egy szülinapi parti Vérteskozmán, mint egy "mű" kalandokat biztosító játszóházban.

Ha hozod a hálózsákodat vagy az ágynemű huzatodat, akkor megspórolhatod a mosatási költségeket is! Szívesen segítünk turáid és a napi programod összeállításában is, érdeklődj bátran!

A foglaltságról és az árakról Kakas Zsuzsa ad felvilágosítást a 20/531-55-89 telefonszámon vagy érdeklődj emailben: vertesmeteor.turistahaz@gmail.com, esetleg központi email címünkön: vertesmeteor@gmail.com
Még sok -sok fotó a galériában!